telephone(+34) 943 44 50 80

Aircontrol - Pneumàtica i hidràulica

Aircontrol - Pneumàtica i hidràulica

Avís legal

Aquesta pàgina web és propietat d’AIRCONTROL INDUSTRIAL S.L., inscrita al Registre Mercantil de Guipúscoa, tom 2355, foli 72, full núm. SS-29952, inscripció 1a amb CIF número B-20962452 i domicili social al passeig Sarroeta 4, E-20014 Donostia-Sant Sebastià.

Condicions d’ús

AirControl Industrial S.L. No assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en aquesta pàgina web. Tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet.

El lloc web d’AirControl Industrial S.L. pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que AirControl Industrial S.L. no pot controlar. Per aquest motiu, AirControl Industrial S.L. no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva d’AirControl Industrial S.L. o els seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzemament o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el seu consentiment exprés.

Protecció de dades

En els supòsits en què per accedir a alguna de les pàgines o serveis d’AirControl Industrial S.L. sigui necessària la recollida de dades de caràcter personal, s’informa que aquestes podran ser incorporades a un fitxer informatitzat propietat d’aquesta empresa i seran tractades de conformitat amb el que estableix la normativa vigent relativa a la Protecció de Dades de Caràcter Personal. El client consent a AirControl Industrial S.L. expressament, per l’entrega d’aquestes, que les incorpori a un fitxer informatitzat de la seva propietat amb la finalitat de gestionar la relació de clients, i la millor prestació del servei.

En cap cas aquestes dades seran objecte de tractament o de cessió a tercers, si no és amb el consentiment inequívoc de l’afectat, o en els supòsits previstos en la reglamentació actual de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

L’afectat podrà, en qualsevol moment, exercitar els drets d’accés a les esmentades dades, rectificació, cancel·lació i oposició a info@aircontrol.es o a passeig Sarroeta 4, E-20014 Donostia-Sant Sebastià.

 

AirControl a la xarxa:

Web guanyadora d´un Premi
diariovasco.com